Espais de celebració

Las Casas de Adamil

5,0
Rated 5,0 out of 5

Situada al mig de la via que comunicava les antigues Ilerda (actual Lleida) i Osca (actual Huesca), Les Cases d’Adamil s’aixeca envoltada de grans camps i jardins (de 4.000 m²) que proporcionen unes vistes des de les seves instal·lacions que no deixen indiferent a qui decideixi passar una vetllada en aquest ambient de natura i alta gastronomia.

Espais i capacitats

  • La finca disposa de múltiples espais, tant a l’aire lliure com a l’interior, que et permetran dissenyar el teu casament a mida i de manera dinàmica, podent variar els espais al llarg de la celebració.
  • Plaça principal: Amb una superfície de 1.000 m², està coronada per l’edifici principal i l’escalinata que comunica els dos espais. Si la teva intenció és gaudir de l’aire lliure durant el banquet, aquesta és la millor opció. Gaudiràs de la vetllada envoltat dels jardins i amb vistes sobre els camps de la finca.
  • Saló: Espai de gran amplitud i amb moltes possibilitats de distribució i decorat minuciosament, sempre al vostre gust. És un lloc lluminós i amb vistes als exteriors que et proporciona comoditat i moltes possibilitats a l’hora de dissenyar el teu casament.
  • Coberts: Restaurats amb el màxim respecte als originals, es tracta d’un enorme espai que combina a la perfecció l’opció d’exterior i interior, ja que les superfícies cobertes donen a una enorme plaça amb una olivera al centre que donarà un toc més íntim i acollidor a la celebració del teu casament.
  • La Clastra: La façana principal té un pati empedrat de 200 m² on es poden realitzar des dels aperitius de benvinguda fins a cerimònies de tot tipus. Emmarcat per les dues ales del saló principal i amb vistes sobre la plaça de l’olivera i una carrasca centenària, proporciona un senyoriu i estil propi a la celebració que provoca una sensació de calidesa i acollida molt agradables.
  • Jardins: Grans jardins verds envoltats de camps de cultius on podràs celebrar el teu casament en un ambient a l’aire lliure, amb frescor i sensació d’amplitud, així com un ple contacte amb la natura.

Dades de contacte:

Opinións dels nuvis:

Rated 5,0 out of 5
febrer 20, 2024

Los mejores!! en atención, comodidad, comida… 100% recomendable. Una boda de 10. Con Natia, una maravillosa persona, y con un equipo fantástico…. no hace falta decir nada más. Gracias por todo!!!

Marc Camats Eroles

Deixa la teva opinió