Incorpora una desfilada experiencial com a novetat

El Palau de Margalef va acollir el 12 d’octubre de 2023 la tercera edició del QBoda Market, una de les cites més esperades del sector nupcial. En total, s’hi van aplegar 42 expositors –set dels quals de la zona de Tarragona i Reus– on les parelles que la van visitar van poder conèixer les tendències del moment i organitzar de manera còmoda i directa amb els proveïdors el seu casament.

Una de les grans novetats d’aquesta tercera edició és que el certamen va incorporar una desfilada experiencial, on el públic assistent va poder veure, tocar i parlar en directe amb els models dels seus propis vestits, pentinats, maquillatges. La cita també va servir per presentar les tendències de cara a la nova temporada. En aquest sentit, segons va detallar l’organització, l’esdeveniment estava adreçat “tant a parelles que acaben de comprometre’s i tenen tota l’organització de les noces per davant, com a aquelles que únicament els falten els últims retocs de la seva celebració”.

Després de l’èxit de participació de les dues edicions passades, QBODA tornem amb el III QBODA – MARKET a Lleida.

El 2023 ha estat l’any dels casaments per excel·lència i volem celebrar-ho continuant oferint aquest esdeveniment a Lleida, fortament demandat per als nostres clients.

Informes, associacions del sector i nosaltres com a proveïdors confirmem l’augment dels enllaços, que superen fins i tot els nivells anteriors a la pandèmia.

Perquè aquest any, després d’una pausa forçosa el 2020 i un camí incert el 2021, els casaments l’any 2022 i 2023 s’han disparat. Amb canvis notables com l’allargament del període de casaments fins al novembre i amb molt poques cancel·lacions de convidats.

El Qboda Market és un market nupcial creat l’any 2021 que busca trencar amb l’estereotip de les fires de noces tradicionals i oferir unes noces úniques a l’última en tendències.
En aquest sentit, Qboda Market , és un market nupcial creat per a aquelles parelles que busquen unes noces úniques i especials amb totes les tendències del moment, ofereix un espai únic on es reuneixen els millors proveïdors amb els seus corresponents expositors que ajudaran aquestes parelles a preparar la millor celebració possible en un ambient còmode i agradable.