Floristeria

Flaires Disseny Floral

5,0
Rated 5,0 out of 5

Sóc la Natalia, florista meticulosa i profundament apassionada, dedico la meva vida a dissenyar arranjaments florals que capturin l’essència de cada moment especial.
Vaig formalizar els meus estudis com a oficial florista a l’Escola Catalana d’Art Floral. I ara, ja compto amb més de 25 anys d’experiència en el sector.
Tot i ser la cara visible en cada projecte, darrere meu hi ha d’un equip de professionals. Junts, ens esforcem per fer que cada celebració sigui excepcional inoblidable, superant les expectatives més exigents.
Ens entusiasma la possibilitat de conèixer-vos i personalitzar el vostre gran dia. Sigui una cerimònia civil o eclesiàstica, el nostre objectiu és que reflecteixi la vostra personalitat única. Amb una paleta variada d’estils i colors a la nostra disposició, estem preparats per fer realitat, la idea que teniu per al vostre enllaç.

Dades de contacte:

Opinións dels nuvis:

Rated 5,0 out of 5
febrer 20, 2024

Que decir que no sepáis ya del gran trabajo que hicisteis en nuestra boda.

Pero para los que aún están nerviosos por la incertidumbre de como empezar a organizar su boda tengo que decir que el equipo de Flaires Disseny Floral es increíble . Y que si confiáis en su criterio, su experiencia y su buen hacer no tenéis nada de que preocuparos.

Elisabeth Fernandez Donaire

Deixa la teva opinió