Vestits de núvia

Booknovias

5,0
Rated 5,0 out of 5

A Booknovias ens dediquem a la venda de vestits de núvia i accessoris com vels, calçat per núvia i convidades,  així com vestits de festa, mare de nuvi.

Oferim tota la nostra experiència de més de 15 anys en assessorament a disposició de la núvia per ajudar-la en tot moment durant el procés previ fins a la data del seu casament.

Treballem amb les millors marques nupcials com St.Patrick, White One by Pronovias Group, i Aire Barcelona,  Adriana Alier del grup Rosa Clará.

Premiats durant 8 anys amb el Wedding Awards, reconeixement que atorga el portal Bodas.net als proveïdors més ben valorats pels seus clients.

Atenem amb cita prèvia per poder dedicar-vos el temps necessari per prendre la decisió de l’elecció del vostre vestit ideal. Juntes farem del teu dia un moment inoblidable!

Dades de contacte:

Opinións dels nuvis:

Rated 5,0 out of 5
febrer 20, 2024

No miento si digo que el tercer vestido que me enseñaron fue el que me quedé finalmente. Les enseñe ideas y modelos de vestidos que me gustaban y en nada me sacaron los vestidos más parecidos que tenían.

Son unas chicas muy profesionales, muy simpáticas y tuvieron en cuenta cada uno de los detalles que quería modificar en el vestido.

Estuvieron por mi y por mis deseos des del primer momento.

Las escogería 1 y 1000 veces!!!

Monica Georgeana

Deixa la teva opinió